Veckans fönstertema: Bevakat

Vi blir ständigt mer och mer bevakade och ibland känns det som om det finns en sådan utbredd rädsla och misstänksamhet mellan människor eller grupper av människor att vi accepterar att bevakas. Möjligheterna att bevaka ökar också med den tekniska utvecklingen som gör att vi lämnar digitala fotspår var vi än rör oss.

Jag tror inte det ska bli alltför svårt att hitta ett bevakat fönster, eller hur? Och medan du funderar får du titta på en bild jag tog här i grannskapet för ganska länge sedan. Har du inte deltagit tidigare och skulle vilja göra det, läs under Veckans fönster i menyn högst upp.

En bevakad garageport.

Inlägg 86 i #blogg100.

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Veckans fönstertema: Bevakat

  1. Jah Hollis säger:

    Det ska nog gå att hitta något.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.