Bilder från Eslöv och övriga världen

Hundra hus 2013: Eslövs kyrka från ovan

För inte så länge sedan visade jag vår kyrka på temat ombyggt i Veckans fönster. Tänkte att jag även ska presentera kyrkan som ett av de hundra husen så jag tog en tur med helikopter idag för att få en något annorlunda bild på byggnaden som ska få ett nytt skiffertak i stället för det koppartak som är i så dåligt skick. Byggnadsställningarna gör den väldigt speciell tycker jag och än mer blir det när man ser den från ovan.

Eslövs kyrka har jag presenterat förut men aldrig på det här sättet. Läs vad jag skrev om den för två år sedan. Kyrkan ligger bredvid Stadsparken som du ser i den övre delen av bilden.

Förresten hade jag tur med vädret idag. Före lunch var det uppehållsväder och t.o.m. lite sol men på eftermiddagen började regnet strila ner och då hade det varit svårt att få bra bilder från helikoptern.

Flygbild på Eslövs kyrka

Hus 43 i Hundra hus 2013