Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 228 (7/6): Valfritt

Ett italienskt fönster jag hittade i veckan som gick. Min äldste sons favoritlag är Juventus och det var ju även där Zlatan spelade två säsonger då de vann den italienska serie A. De titlarna blev de dock fråntagna vid fotbollsskandalen 2006 och flyttades också ner till serie B som straff. Samtidigt gick Zlatan över till Milanolaget Inter. Nu har Juventus tagit sig upp igen och vann i år för andra året i rad serie A.

Fönster med Juventusflagga

Har du vägarna förbi Eslöv tycker jag förresten att du kan titta in på Stadshuset där Larans och jag ställer ut foton. Idag har vi hängt upp vars tio bilder med olika motiv. Stadshuset ligger vid Gröna torg och har öppet 8.00 – 16.30 alla vardagar och på torsdagar ända till kl. 18. Välkommen!