Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 230 (21/6): Ombyggt

Vår kyrka har fått sina fönster alldeles ombyggda, dvs omgärdade av byggnadsställningar. Taket ska bytas, skriver Skånska Dagbladet vars journalist fick klättra upp i tornet i onsdags.

Jag vill också passa på att göra lite reklam för ett projekt som är värt att uppmärksammas. I onsdags läste jag på Moderskeppet om EYE AM, ett fotoprojekt för barn i den fattigare delen av världen och som går ut på att barnen ska skildra sin egen verklighet. Bakom idén står fotografen Jens Lennartsson och utvecklare Sara Hansson. Du kan stödja projektet EYE AM – Let kids change the way we see the world på deras Crowdfunding-sida.

Eslövs kyrka med byggnadsställningar

Glad midsommar, ska jag väl också önska alla fönsterfotografer som möjligen blir något färre den här omgången.