Veckans fönstertema: Ombyggt

Nu blir det måhända lite svårt igen. Ett ombyggt fönster – tror du att du hittar ett sådant? Och det mitt i midsommartid. Du kanske inte ens har tid att leta efter något p.g.a. midsommarfirande.

Välkommen i morgon, midsommarafton efter kl. 17! Då ligger mitt tidsinställda och ombyggda fönster här och det är fritt fram att fr.o.m. då lämna ett eget bidrag. Och du, det går bra även senare om du nu firar midsommar alldeles för mycket. Veckans fönster är öppet hela veckan lång.

Den här bilden tog jag i de gamla fabrikslokalerna vid Carlsberg i Köpenhamn, där man nu byggt om lite grann så att man kan inhysa fotoutställningar.

Ombyggd utställningslokal

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

7 Responses to Veckans fönstertema: Ombyggt

 1. Pumita säger:

  Klart jag TROR att jag hittar… men hur det blir… det är en helt annan sak. 😉 Fast nu gör jag mig bara till och hoppas att du godkänner min pumitiga tolkning. Trevlig midsommar på dig! Till 17 hinner jag nog inte men jag har ju hela helgen på mig. 😉

 2. Leena säger:

  Knepigt tema. Jag tror inte jag något gammalt och nya motiv har jag sällar möjlighet att fota. Nu är det så också att jag ska dra iväg på midsommarfirande imorgon tidigt så jag hoppar över denna gång. Och även dagarna efter blir jag nog inte vid datorn …
  Önskar alla glada fönsterfotografer en fin midsommar med allt som ni önskar!

 3. B i r g i t t a säger:

  Wow – vilken utmaning – me like 🙂

 4. larans säger:

  Jag testat bara att lägga in fönster via mobilen http://larans.aminus3.com/

 5. Anki säger:

  Mitt ombyggda fönster på plats…
  Ha en trevlig fortsättning på helgen!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.