Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Uppåt

Ett lite krystat tema kanske, men tolkningen får du göra som du vill – som vanligt.

I lördags var jag iväg till Köpenhamns fotofestival tillsammans med några fotovänner och vi gick runt på Carlsbergsområdet hela dagen innan vi framåt kvällen promenerade längs Vesterbrogade in mot Strøget för en fika innan hemfärd med tåget. På Carlsbergsområdet blev det många foton att titta på och även att ta. Lokalerna är fantastiska, gamla och slitna, men med otroligt många vackra detaljer kvar som minner om Carlsbergs storhetstid som ölbryggeri. Titta in hos Sven som presenterar flera bilder.

Medan du väntar på att det ska bli fredag så att du kan publicera ett Veckans fönster på det här underliga temat kan du fundera på den här bilen som ser ut att ha hamnat alldeles, om inte uppåt väggarna, så i alla fall uppåt träden. Bilden tog jag just på Carlbergsområdet i Köpenhamn när jag riktade min kamera uppåt.

Bil i träd

Har du vägarna förbi Köpenhamn i veckan så passa på att besöka några av de många utställningar som pågår runt om i hela staden. Den håller på t.o.m. den 16 juni. Och på vägen till Köpenhamn kan du ju stanna till i Helsingborg som också är med på programmet.