Kvällsutflykt till Söderåsens nationalpark

Vi var några stycken som åkte iväg till Söderåsens nationalpark i tisdags kväll för att fotografera. Nu är jag ju ingen naturfotograf precis så jag spanade in människorna vid Skäralidssjön i stället för djuren och växterna.

Barn som leker i gräset Man i solstol vid vatten Kvinna som pratar i mobil Man som sågar ved

Publicerat i Mänskligt och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

14 Responses to Kvällsutflykt till Söderåsens nationalpark

 1. Anna säger:

  Mmmmm vilka bilder. Så läckra ..så härliga.

 2. Anna säger:

  Du…andra bilden där..sagolik.

 3. Pumita säger:

  Vilka sköna bilder! Skulle jag välja sysselsättning här skulle det bli den första… möjligen andra bilden om jag får ta en bok med mig för ägen om det är rogivande skulle jag tröttna ganska snart. Fyran ser alldeles för jobbig ut och trean… bladder kan jag vara utan i naturen. Ligger den här parken nånstans nära dig?

 4. Della säger:

  Jättefina. Så fint ljus i dem. Söderåsen var jag vid en kort sväng vid mitt Skånebesök i våras. Det gav mersmak.

 5. Jah Hollis säger:

  Det gjorde du ju rätt i, och så blev det ju också väldigt fina bilder på mänskliga aktiviteter (kanske inte så mycket sådan i den andra bilden).

 6. Tony säger:

  Härliga bilder, fint ljus och fin komposition!

 7. Snyggt! Ett tag sedan jag tittade in. Alla #blogg100-bloggarna försvann på ett bräde ur min RSS-läsare och då slutade jag läsa :-(. Men ikväll hittade jag hit på osannolika vägar.
  Jag fotograferade en kyrka i Östergötland, Illetz på Instagram berättade att jag borde ha gått in i kyrkan för där finns en intressant madonnna och via hennes blogg hittade jag en trackback till det här inlägget http://susannehultman.se/2013/03/fonsterfotograf-tva-och-veckans-fonstertema-skojigt/ – det gick dock inte att kommentera där så jag hamnade här istället. Ska lägga in er båda i min RSS-läsare så jag inte tappar bort er.

  • Susanne säger:

   Jo, jag har sett att du har llhertz på instagram, du också. 😉 Är lite av en periodare där så jag följer inte riktigt allt förstås och har inte sett just den konversationen.

   Jo, visst försvann många i flödet när #blogg100 tog slut och även min aktivitet har minskat till förmån för annat.

   Jag har tagit bort kommentarsfunktionen för äldre inlägg eftersom jag då slipper en hel del spamkommentarer. Trist, men nödvändigt.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.