Veckans fönstertema: Valfritt

Valet är ditt den här veckan. Välj det fönster du vill och fundera samtidigt på om du vill flyga i ett gult eller grått flygplan. Ja, förutsatt att du vill åka i ett sådant här litet plan förstås. Själv sätter jag mig gärna där om jag bara får ha kameran med mig.

Bilden tog jag på Eslövs flygplats för nästan två veckor sedan, då när jag också var uppe i helikopter och plåtade Eslövs kyrka.

Två flygplan

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

14 Responses to Veckans fönstertema: Valfritt

 1. Pumita säger:

  Färgen spelar ingen roll, bara jag får flyga. 😉 Men om jag måste så ser det gula lite gladare ut.

 2. llhertz säger:

  Valfritt fönster är alltid svårast för mig som är ambivalent men jag väljer det gula som flyger högst…tror jag 😉

 3. Leena säger:

  Så spännande det skulle vara att flyga med dessa gamla flygplan! Jag skulle gärna flygit med vilket som, färgen spelar ingen roll. Jag har flygit med ett litet tvåmansplan och det var häftigt (även om jag blev lite illamående för den svängde fort, upp och ner och höger och vänster).

  • Susanne säger:

   Misstänker att du då inte skulle mått så bra om du flugit i något av dessa för de gjorde häftiga svängar lite upp och ner. 😉

 4. B i r g i t t a säger:

  Snygg bild – om jag fick välja skulle jag nog hellre velat sitta i en luftballong – med kameran 🙂

 5. Anki säger:

  Oj… jag tror inte jag vågar, men om… ja, då väljer jag nog det gula 🙂

 6. Jah Hollis säger:

  Det ser nästan ut som någon form av luftstrid över Eslövs flygplats. Vill minnas att jag sett det gula planet, både på marken och i luften, när jag passerat där med bil. Valfritt fönster; inga valar på bilden alltså?

 7. Anita - Malta säger:

  Med tanke på de stora orosmolnen som syns på din fina bild är det tveksamt om jag vill flyga. Våga skulle jag utan tvekan om himlen var som den ska vara. Det vill säga blå 😉 Då skulle jag välja den gula som då skulle matcha det blå 😉
  Valfritt ? Det är ju nästan svårast 😉

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.