Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Avklätt

Den ljuva sommarvärmen är snart bara en ihågkomst vi kommer att plocka fram under kalla vinterdagar och prata om att den där sommaren 2013, eller var det kanske 2012, då var det varmt så att vi kunde gå mer eller mindre avklädda långt efter att mörkret hade fallit. En del är kanske inte så förtjusta i temperaturer runt trettio grader, men jag njuter för fullt.

För snart två veckor sedan gick vi i fotogänget runt på Louisiana och hittade en hel del avklätt, såväl bland konsten som bland besökarna. Nåja, inte helt nakna, för det temat har jag haft, utan bara med lite mindre kläder än vanligt, allt för att inte svettas. Den konst som visades på väggen här var däremot ganska avklädd och är en av Yoko Onos installationer.

Kvinna framför konstverk med två underliv