Veckans fönstertema: Mystiskt

Jag har varit totalt frånvarande och rent av negligerat min blogg och alla dem som kommenterat här. Alla som gett sitt bidrag till förra Veckans fönster har fått se sig totalt övergivna av mig. Bakom min frånvaro ligger egentligen inget mystiskt alls utan bara att jag haft besök från Italien och varit på vift i stort sett varje dag och agerat turistguide. Nu är gästerna dock tillbaka i Italien och jag har återgått till mitt arbete efter två veckors semester.

Den här bilden tog jag på Strøget i Köpenhamn i mitten på juli.

Man utan ansikte

Publicerat i Fönster och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Veckans fönstertema: Mystiskt

  1. larans säger:

    Välkommem tillbaka! Ja det var verkligen mystiskt där på Ströget: rutig skjorta, prickig slips och randig kavaj- hur är det med klädkoden där egentligen? 🙂

  2. Jah Hollis säger:

    Vi kan alla behöva lite avsteg från de vanliga rutinerna då och då. Själv är jag på visit i min födelsestad och har redan efter tre dagar gripits av lappsjuka och vill hem igen (och det är inget mystiskt med det). Jag har i alla fall lyckats lägga in hus nummer 52 i Hundra hus 2013.

  3. Mia säger:

    Häftig bild! Mästerfotograf bakom kameran…

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.