Fototriss: Svart

Igår hände en hel del i Eslöv. Ja, det har faktiskt varit en hel del aktiviteter på sistone, men jag hinner tyvärr inte gå på allt som organiseras. Det ska väl bli bättre med det när jag blir pensionär, antar jag. Nåja, igår hann jag precis gå utanför dörren när Startmotors MC-klubb drog förbi med över hundra motorcyklar av olika typer. Det är något jag gillar att fotografera så jag fick upp kameran och fortsatte sedan till Trollsjöområdet där de samlades för att visa upp sina skinande fordon. Och tänka sig, det var väldigt mycket svart så jag gör som Tony, visar upp hojar till veckans fototriss som har svart som tema.

Svart mc

Jag fick först syn på en svart trehjulig mc med en svart hjälm på den svarta sadeln.

Svartklädd man tar på sig svart hjälm vid mc

Efter en stund kom en svartklädd man och satte på sig den svarta hjälmen.

Svartklädd man med svart hjälm på svart mc

Och till sist grenslade den svartklädde mannen med den svarta hjälmen den svarta trehjuliga mc:n och körde iväg.

Publicerat i Fotoutmaningar och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

14 Responses to Fototriss: Svart

 1. Bjarne Sundberg säger:

  Konon finn triss på svart, läcker mc

 2. Shit vilken cool maskin..ja och mannen med för den delen. Fälgarna där..oj oj oj..du det är en läcker triss!

  Eslöv..en gång har jag varit där minns jag..det var i augusti 1990..vi hade hyrt ett hus i Ängelholm..min son var helt nyfödd..vi åkte till Eslöv för att besöka en keramikbutik..vad den hette minns jag inte. Men våra vänner
  köpte en hel servis..det minns jag.

 3. Della säger:

  Mycket coolt på gång där i Eslöv.

 4. Kicki säger:

  Cool svart triss!

 5. Hanna säger:

  Vilken bjässe, ja motorcykeln alltså… undrar om det är så att när män kommer upp i åldern, så måste de återgå till trehjuling igen. Snyggt fångat!

 6. BP säger:

  Coolt! Älskar hojar å du valde att visa upp trikes. Å visst är dom snygga! Det verkar ha varit en massa aktiviteter igång den här helgen – över hela Sverige verkar det som.
  OK då, 1 september – då minns vi den dagen:-)

  Toppen triss!

 7. Pialotta säger:

  Det tycker jag du gjorde alldeles rätt i, finfina bilder på de svarta hojarna 🙂

 8. Jah Hollis säger:

  Ja, knuttar är väl inte direkt kända för att dra runt i pastellfärger. Jag såg en och annan på resan Malmö-Oskarshamn-Malmö den gångna veckan och det var utan tvekan svarta kläder och bågar som dominerade. Och det gör sig ju fint i en triss dom denna.

 9. Linnéa säger:

  Häftigt värre, gillar verkligen dina hojar. Gillar alltid bilder på häftiga fortskaffningsmedel!

 10. Karoleen säger:

  Härlig med en sån jätte cykel, riktigt läckert! =)

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.