Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss: Svart

Igår hände en hel del i Eslöv. Ja, det har faktiskt varit en hel del aktiviteter på sistone, men jag hinner tyvärr inte gå på allt som organiseras. Det ska väl bli bättre med det när jag blir pensionär, antar jag. Nåja, igår hann jag precis gå utanför dörren när Startmotors MC-klubb drog förbi med över hundra motorcyklar av olika typer. Det är något jag gillar att fotografera så jag fick upp kameran och fortsatte sedan till Trollsjöområdet där de samlades för att visa upp sina skinande fordon. Och tänka sig, det var väldigt mycket svart så jag gör som Tony, visar upp hojar till veckans fototriss som har svart som tema.

Svart mc

Jag fick först syn på en svart trehjulig mc med en svart hjälm på den svarta sadeln.

Svartklädd man tar på sig svart hjälm vid mc

Efter en stund kom en svartklädd man och satte på sig den svarta hjälmen.

Svartklädd man med svart hjälm på svart mc

Och till sist grenslade den svartklädde mannen med den svarta hjälmen den svarta trehjuliga mc:n och körde iväg.