Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Brunt

Omgivningen börjar skifta allt mer i brunt och nu menar jag alltså naturen och inte något annat. Ja, för det finns ju viss annan aktivitet som också skiftar alltför mycket i brunt och sådant är jag inte alls förtjust i.

Den här bilden tog jag för något år sedan vid den här tiden på året, för jag minns att jag var på väg till den årliga Fotofestivalen som anordnas av Eslövs fotoklubb i oktober. Men förra året var det inte för då ställde jag ut bilder från Italien och hade knappt tid att gå runt med kameran. På lördag är det dags igen, men med andra utställare. Bl.a. kommer Brutus Östling dit och pratar fåglar och visar foton. På min bild är det platsen för Fotofestivalen du ser, det vackra medborgarhuset.

Bruna löv i dimma vid medborgarhuset i Eslöv