Veckans fönstertema: Kungligt

Eftersom jag, när du läser det här, befinner mig i vår kungliga huvudstad för tredje gången sedan i slutet på augusti tycker jag vi firar det med ett kungligt tema. Fast om bara en liten stund ska jag ge mig iväg söderut igen så i morgon när fönstret presenteras är jag förhoppningsvis hemma. Den här bilden tog jag just i slutet av augusti då jag åkte under den kungliga Djurgårdsbron på en riktig turisttur.

Djurgårdsbron

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

5 Responses to Veckans fönstertema: Kungligt

 1. Pysselfarmor säger:

  Ja kungliga fönster har jag eftersom jag bor i Stockholm 😉 men det känns litet väl enkelt att använda dem. Får se om jag hittar något annat än just från slottet.

  • Susanne säger:

   Fast för mig känns det inte så vanligt med kungliga slott så därför blev det just Stockholms slott på mina bilder. 😉

 2. B i r g i t t a säger:

  Det blir kanske lite knepigt men desto roligare 🙂
  Ha det så bra där du är!

 3. Jah Hollis säger:

  I Skåne har vi närmare till de danska kungliga fönstren är till de svenska. Därmed inte sagt att det blir någon bild från Danmark för min del. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.