Veckans fönstertema: Rörligt

Efter förra veckans uppehåll i Veckans fönster är jag nu tillbaka igen med ett nytt tema. Ett rörligt fönster ska väl inte vara svårt, eller vad säger du?

Temat presenterar jag med ett av de sista fotona jag tog i Italien i söndags då den alpina klubben i byn hade monterat en klättervägg där barn och ungdomar kunde prova sin förmåga. På den här bilden med mängder av rörelseoskärpa tävlar två kusiner om vem som kommer först upp medan mörkret sakta sänker sig i den ganska ljumma höstkvällen. Det var faktiskt över tjugo grader varmt i helgen som gick.

Två ungdomar som klättrar upp på en klättervägg.

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

3 Responses to Veckans fönstertema: Rörligt

 1. larans säger:

  Härlig bild med mycket action från Italien!
  Så skönt med ett nytt tema. Abstinensbesvären i fjorton dagar har nästan varit outhärdliga! Har dock vilat på lagrarna efter fotofestivalen i Eslöv under tiden! 🙂

  • Susanne säger:

   Åh, så du saknar fönsterfoton. Ja, nu blir det väl fönster ett par veckor till innan jag tar ytterligare en paus.

   Så du var på fotofestivalen. Jag tog också en sväng dit men den blev kort. Förstår av din kommentar att du vunnit ytterligare något pris. Grattis!

 2. Leena säger:

  Och här kommer jag, alldeles vimsig av semestern och upptäcker att det är dags för ett fönster igen …
  Dina fönster var ju verkligen rörliga, även utan fönster! Vilken action!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.