Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 20: Julhälsning från Stora Barriärrevet

Medan du där hemma i Sverige legat och sovit inför julaftonsfirandet, var jag uppe på mitt livs mest fantastiska flygning, över Stora Barriärrevet. Nedanstående julhälsning har jag knåpat ihop från en av de hundrafemtio bilderna jag hann med att ta på en dryg timmes flygning i ett litet plan tillsammans med piloten Ben från GSL Aviation och sex andra passagerare. Och gissa vem som knep platsen bredvid Ben? Och fick spakarna i famnen?

Fler bilder kommer från flygningen men nu passar jag på att önska alla mina läsare en god jul med den här bilden av The Heart Reef. Vad jag läst håller revet på att ändra form så om ett par år ser det kanske ut som något helt annat. En stjärna kanske? Vad tror du?

The Heart Reef från ovan