Dag 20: Julhälsning från Stora Barriärrevet

Medan du där hemma i Sverige legat och sovit inför julaftonsfirandet, var jag uppe på mitt livs mest fantastiska flygning, över Stora Barriärrevet. Nedanstående julhälsning har jag knåpat ihop från en av de hundrafemtio bilderna jag hann med att ta på en dryg timmes flygning i ett litet plan tillsammans med piloten Ben från GSL Aviation och sex andra passagerare. Och gissa vem som knep platsen bredvid Ben? Och fick spakarna i famnen?

Fler bilder kommer från flygningen men nu passar jag på att önska alla mina läsare en god jul med den här bilden av The Heart Reef. Vad jag läst håller revet på att ändra form så om ett par år ser det kanske ut som något helt annat. En stjärna kanske? Vad tror du?

The Heart Reef från ovan

Publicerat i Australien 2013-2014 och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Dag 20: Julhälsning från Stora Barriärrevet

 1. Anki säger:

  Ser underbart ut!
  God jul till dig också!

 2. Pumita säger:

  Kikar in en snabbis och önskar dig en riktigt God jul! Jag tror som du, en stjärna blir perfekt. 🙂

 3. Fantastiskt ställe. Bra du knep platsen.
  En riktigt fin fortsatt jul önskar jag dig.

 4. Anna säger:

  Ja vad ska man säga..jag är bara så glad att du tar mig med på ditt äventyr..jag njuter o lär mig massor nu när du undervisar..jag klurar på om du snorklat något..eller kanske ska..och du..har du hört några typiska uttryck Down Under..som typ G´day .. 🙂 och kanske ska du göra en liten walkabout 😀 hi hi..

  • Susanne säger:

   Eftersom jag är ganska dålig på engelska har jag inte snappat upp speciellt mycket, men något ska väl komma med här senare.

 5. Sven säger:

  Verkligen vackert… nästan som man skulle kunna tro det var en flygtur över Trollsjön *haha* =) verkar som att vi får träffas för en fika när du kommer hem och titta på bilder 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.