Dag 21: Juldag i Airlie Beach

Det är lugnt här i Airlie Beach den här dagen. Nätan alla turistbutiker är stängda och även de flesta matställen. Efter en jullunch på en av få öppna restauranger tog vi en liten promenad längs stranden. En del julfirare hade samlats för att grilla vid de permanenta grillplatserna som är uppsatta, andra passade på att ta sig ett dopp trots manetvarningarna som är uppsatta lite överallt längs strandpromenaden. Detta är några vyer jag fångade med min kamera idag.

Palmer vid stranden Palm och två tomteflickor vid stranden Palmer vid stranden.

Publicerat i Australien 2013-2014 och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

15 Responses to Dag 21: Juldag i Airlie Beach

 1. Vackert. Och inte riktigt vad vi här hemma kallar juligt. Skulle allt föredra det där framför dagens regn och fyra plusgrader.

  • Susanne säger:

   Så ni har sådant där tråkigt dropp uppifrån. Det kom lite regn i Sydney men här har inte regnat, trots att det lär vara regnperiod nu. Men det är kanske längre norrut om jag tänker efter.

 2. rajson säger:

  Även jag vill sitta där med tomtemössa på huvudet endast klädd i bikini!
  Attans vad skönt det ser ut!
  God jul på dig!

 3. Anna säger:

  Åh..jag tappar andan..vilket vatten vilka färger..oj oj oj..en juldag på Airlie är ju bara helt underbar. Njut o dansa.

 4. Pumita säger:

  Mmm, vilka vyer! Och tomtarna som solar ser riktigt festliga ut. Hur firar man ju i Australien förresten? Är det grillat som gäller?

 5. Sven säger:

  ja du, Susanne, även här i Eslöv så är det regn och blåst. det är väldigt mycket skånsk jul och sommar just nu. Snön tror jag väntar på att du ska komma hem igen 😉

 6. Stare Ström säger:

  Drygt 9 grader i luften och några färre i Sundet, är vad vi har att komma med! Inte tal om att sitta i bikini med tomtemössa på. Vinden är isig.
  Ha det fortsatt gott!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.