Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 23 och 24: Brisbane

Jag har åter varit på resande fot och inte kunnat publicera några foton. De här bilderna tog jag i fredags kväll när vi tog en kvällspromenad i centrala Brisbane. Det är en vacker stad som man kan se uppifrån om man åker upp i Wheel of Brisbane, alldeles vid Brisbane Rivers kant. Staden är delstatens Queenslands huvudstad och ligger på Australiens östkust. Som synes på mina bilder hann det mörkna medan vi tog oss upp i Wheel of Brisbane.

Dagen efter, dvs igår lördag, steg vi upp strax efter fyra på morgonen för att ta en buss till staden Grafton, en färd på ca tre timmar, där vi bytte till tåg mot Sydney. Nu när jag skriver det här är jag alltså åter tillbaka i Sydney där jag stannar över nyår.

Wheel of Brisbane Wheel of Brisbane Uppe i Wheel of Brisbane Regler för att åka upp i Wheel of Brisbane Wheel of Brisbane mot svart natthimmel