Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 26: Inställt utsiktsbesök

Jag var på väg upp i Sydney Tower i kväll, men när jag kom upp på femte våningen i Westfields byggnad där entrén finns, ändrade jag mig. Kön var jättelång och jag hade ingen lust att stå i den. Du ser slutet på den i första bilden. I stället tog jag några bilder på den ganska tomma våningen. I Australien har man ofta s.k. Food Courts, dvs. en ansamling med matställen av olika typ. De finns vad jag förstår på alla köpcentran och eftersom Westfield är ett sådant, kanske det mest lyxiga i Sydney, så finns det även en Food Court här. Den andra och tredje bilden visar två av de tomma matställen. De andra bilderna kanske är svåra att identifiera riktigt, men du ser säkert vad som finns med på alla fyra, eller hur?

Slutet av kön till Sydney Tower med skyltar om massage Matställe Matställe Rulltrappor Rulltrappor Rulltrappor Rulltrappor