Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 4 i Sydney: Mer djurliv

Jag var i Centennial Park igår (idag just nu för dig där hemma i Sverige), egentligen för att titta på en kortfilmsfestival, men i stället blev det att jag gick runt i den enorma parken och kollade in djurlivet. Du som känner mig och mina preferenser för naturfoto blir säkert en smula förvånad inför detta beslut, men djurlivet var så påträngande att jag inte kunde låta bli att fotografera det.

Här ser du några av de foton jag tog.

Okänd fågel i okänt träd

Okänd fågel i okänt träd.

Fågel på marken

Samma fågel äter spilld glass på marken.

Svart fågel med röd näbb på gräs

Okänd svart fågel med röd näbb spankulerade omkring i gräset.

Vita kakaduor i träd

Tre kärvänliga kakaduor. Visst är det sådana?

Pelikan

Plötsligt kom en stor pelikan och trängde sig in bland änderna.

Svarta svanar och ibis med människor

Personerna hade precis matat de svarta svanarna som omringades av ibisar.

Fladdermöss i träd

Jag hörde lite oljud och vände blicken uppåt och fick se mängder av stora fladdermöss hängande upp- och ner i träden.

Flygande fladdermus

Ibland flög fladdermössen runt lite och sträckte på vingarna.