Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 6 i Sydney: Free Walking Tours

Idag tog jag ytterligare en guidad tur, nu i centrum av Sydney. Guidningen annonseras som gratis, men när den är slut blir man uppmanad att ge så mycket dricks som man tycker turen var värd. Och förstås får de in pengar.

Även om jag inte förstod precis allt så hade jag stor behållning av berättelserna vi fick höra. Drygt tre timmar varade vandringen genom de centrala delarna. Eftersom temperaturen idag tangerade trettio grader var det ganska svettigt och jag var ganska trött efter att ha vandrat runt totalt nästan sex timmar. De här guidade promenaderna verkar finnas lite varstans i världen och visst är det ett bra sätt att lära känna en stad.

Guiden

Guiden på George Street innan promenaden börjar.

Guiden

Guiden berättar om alla fågelburar som hänger här i den lilla gränden.