Hundra hus 2013: Vid Kings Cross, Sydney

Kings Cross är en av de mer osäkra stadsdelarna i Sydney, åtminstone nattetid. Jag gick här på dagen och såg bl.a. detta hus med sina så speciella annonser i detta område.

Rött hus med texten ""Show Girls".

Hus 94 i Hundra hus 2013

Publicerat i 100 hus 2013 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Hundra hus 2013: Vid Kings Cross, Sydney

 1. Sven säger:

  *hehe* du har gett dig in i glädje kvarteren ser jag 🙂 Nattetid kan här hända en hel del och speciellt av de mindre trevliga slagen. Går du sedan någon gata ner (har för mig den ligger parallelt med Kings Cross, så har du Oxford Street som är ”den färgglada” delen av stan *haha*

 2. Jah Hollis säger:

  Spännande kvarter och hus du visar oss i Hundra hus 2013, som ju går mot grand finale nu. Själv ska jag nu lägga in hus 98 och de två sista ligger redan klara och det sista kommer givetvis på nyårsaftonen. 🙂

  • Susanne säger:

   Hmm, jag har mina misstankar om vilket som blir ditt hundrade hus. Får se om min gissning är rätt. Jag har också ett hus sparat till sista dagen. Tänkte jag skulle fira nyår i närheten och få upp alldeles färska bilder eftersom ni där hemma firar nyåret tio timmar senare än vi. Det betyder att jag hinner publicera på rätt sida om årsskiftet. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.