Skyltsöndag: Varningsskylt

Här i Sydney är det redan måndag morgon, men eftersom vi är tio timmar före dig i Sverige är det inte för sent att lägga in en skylt till Pumitas skyltsöndag.

Den här bilden tog jag igår, söndag, i Centennial Park i Sydney, en underbar park med mängder av annorlunda växter och djur jag aldrig tidigare sett. Jag tror att den här varningsskylten visar en emu, men är inte säker eftersom jag inte såg några.

Det blev en het dag och eftersom jag glömt att smörja in mitt skinn med solskyddskrämen, ser jag ut därefter. Inget kul alls, men det har väl lärt mig att inte vara så glömsk med sådana viktiga saker.

Varningsskylt på promenadväg.

Publicerat i Fotoutmaningar och taggad , , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Skyltsöndag: Varningsskylt

 1. Della säger:

  Lite ovanlig skylt för oss.

 2. Sven Larsson säger:

  *hehe* ja det finns en del ”underliga” varningsskyltar för oss nordbor här 🙂 men det är alltid lika trevligt att se dem. Visst är det en Emu på skylten i alla fall.
  Det där med solskydd är ett måste när man är där. Jag hade en som hette SunSafe Clear Gel, behaglig doft och som snabbt och lätt tas upp av huden och bäst av allt, den blir inte kletig!!

  • Susanne säger:

   Ska lägga namnet på minnet för jag lär behöva mer solskyddskräm än den tub jag tog med från det svenska apoteket.

   • Sven Larsson säger:

    jag har aldrig med mig solskyddskräm från Sverige, jag köper hellre den som är tillverkad där och som har rejält hög faktor =) fast det har ju hänt att jag har glömt bort det också och då straffas man snabbt.

    • Susanne säger:

     Du har säkert rätt. Igår hade jag smetat in mig med min svenska kräm med faktor +30 och kom ändå tillbaka från Blue Mountains med ganska röd hud. Undrar hur jag sett ut om jag hade glömt krämen. Huvva.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.