Bilder från Eslöv och övriga världen

Dag 29: Street Art i Melbourne

Nyårsdagens kväll klev vi på nattåget mot Melbourne. Vi satt upp hela natten och försökte sova så gott vi kunde i det fullsatta tåget och det lyckades väl inte så där väldigt bra. Redan klockan fyra i morse fick vi kliva av i Albury där vi fortsatte med buss ungefär fyra timmar innan vi på morgonen anlände till Southern Cross Station i Melbourne. Efter att ha lämnat vårt bagage på hotellet femton minuters promenad därifrån promenerade vi omkring i Melbourne i väntan på att rummet skulle bli tillgängligt klockan 15. Det var dryga timmar eftersom vi var så trötta, men vi tog oss i alla fall till några kvarter vid Hosier Lane där alla väggar var målade med graffiti av allehanda slag. Detta är några av bilderna jag tog. Speciellt de sista graffitimålningen gillar jag.

Soptunnor med graffiti Man i prång omgiven av graffiti Två pojkar leker i en gathörn med graffiti Vägen ut omgiven av graffiti Graffiti med porträtt av Frida Kahlo