Dag 30: Federation Square, Melbourne

Sven undrade om jag varit på Federation Square ännu och som bevis på att jag visst varit där publicerar jag några bilder därifrån. Jag tog dem i fredags på en guidad rundtur då vi fick veta en hel del om Melbourne.

Förresten fryser jag lite i Melbourne och ångrar att jag lämnade mina jeans och min jacka i Sydney. Nåja, vi åker snart tillbaka till värmen där igen. Här i Melbourne är det väl ungefär som svensk högsommar. Lite motsägelsefullt kanske med den första bilden då, men när solen kommer fram så blir det ju lite varmare.

Människor i solstolar på Federation Square Byggnader runt Federation Square Ett roligt tak på Federation Square Inuti en av byggnaderna vid Federation Square

Publicerat i Australien 2013-2014 och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 30: Federation Square, Melbourne

 1. Sven säger:

  visst är väl vädret i Melbourne underligt? ömsom varmt och ömsom mindre varmt. det är ju som Melbornians själv säger, om du inte är nöjd, vänta 10 minuter. 🙂 Vad tyckte du om Fed Sqr byggnaden då?

  • Susanne säger:

   Jo, det är lite ombytligt. Idag mer än någonsin. Var tvungen att tvätta och valde förmiddagen som var solig. Gick ut och solen försvann efter en timme och regnet föll tillsammans med en fruktansvärt kall vind. Gissa om jag frös. De tjocka kläderna lämnade jag tyvärr i Sydney. 🙁

   Byggnaderna vid Federation Square gillar jag, men har förstått att de inte är populära bland alla Melbournebor.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.