Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Fotograferat

Det här måste vara det lättaste temat i Veckans fönsters historia, för alla fönster som presenteras här är ju alldeles säkert fotograferade. Nåja, ibland ska det ju vara lätt, eller hur?

En som deltagit i Veckans fönster sedan han började blogga är Larans. I oktober fångade jag den här bilden av honom och du har säkert sett en del av de foton han fångat av mig, dock inte det han fotograferade just på den här bilden. Larans har för övrigt ställt ut en del av de foton han tog just den här dagen  när jag fångade honom. Fotona ställdes ut på Domkyrkoforum i Lund fram till den 20 januari så tyvärr missar du dem. Däremot ställer jag tillsammans med andra deltagare i Worldwide Photo Walk ut foton där just nu och fram t.o.m. 31 januari. Välkommen att titta!

Larans med sin kameraSer du förresten att jag fotograferat mig själv i Larans kameralins?