Veckans fönstertema: Textat

Nu blir det nog lite svårt igen, eller vad tror du? Hittar du ett textat fönster? Medan du funderar får du titta på min bild av en ganska sällsynt företeelse nuförtiden. Inte är det så ofta vi skriver brev för hand när det går så mycket fortare att skriva e-post.

Kuvert med textad adress, frimärken och penna bredvid.

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

15 Responses to Veckans fönstertema: Textat

 1. BP säger:

  Kommen inte ens ihåg när jag skrev ett brev från hand senast. Skrev iofs fem vykort under semestern, men…
  Lite synd är det. Ett riktigt brev är som en ”värdehandling”. Å min handstil har blivit i stort sett oläslig…

  • Kakan säger:

   Ja ens underskrift skriver man så sällan nu för tiden så man nästan glömt bort hur man skriver den…
   Kram kakan

  • Susanne säger:

   Nej, det blir inga alls numera, även om jag skickar en del vanliga brev i mitt arbete. Fast de skrivs ut på datorn och jag bara undertecknar för hand.

 2. Ojoj – jag HADE ett perfekt motiv men en dålig bild … som jag raderat … och kommer dessutom att vara i lite datorskugga … så jag får antagligen bara vara med i tanken denna vecka. Men jag lovar, motivet hade varit en fullträff, synd att inte fotografen var i samma klass! Trevlig helg!

 3. Pumita säger:

  Brev skriver jag inte numera men det blir en del vykort, har minskat det också och ersatts med sms etc. Lite trist för det är så himla kul att få kort. Skickade förresten kort från norra Argentina till Finland andra veckan i november och de kom fram i fredags. Hehe, de som fick kortet trodde jag hade varit hemma och vänt. =)
  Textat fönster hinner jag nog få till… eller min egenkomponerade version av det iaf… har inte tid att springa runt med pennan och skriva på väggarna så det blir målat istället. Resten av helgen tar jag ledigt från bloggeriet men I´ll be back. 😉 Trevlig helg!

 4. larans säger:

  Din bild gillar jag verkligen, men temat är nog lite knepigt om man inte tar till lite ”fri tolkning”:

 5. Pumita säger:

  Riktigt snygg bild, förresten. 🙂

 6. B i r g i t t a säger:

  Inte svårt alls 😉 Vet precis vilket foto jag ska ta …. tror jag ….

 7. Jah Hollis säger:

  Jag skrev ett brev förra veckan. Bloggandet däremot har gått i stå totalt.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.