Veckans fönster 257 (21/2): Benigt

Dags att visa benen i fönstret, eller vad säger du? Mitt fönster hittade jag i Lund förra året då jag var med på en av Reis fototräffar. I morgon är det faktiskt dags igen, men då blir det i Helsingborg. Bor du i Skåne tycker jag du ska gå med i facebookgruppen Rei startade för att vi ska kunna träffas och fotografera tillsammans.

Fönster med skelett som tittar ut

Och så en liten ursäkt för att jag inte varit och tittat på alla era valfria bidrag som publicerades förra veckan. Ska försöka bättra mig den här veckan. Anledningen till min försummelse är att jag haft fullt upp med några distanskurser jag försöker fullfölja parallellt med mitt vanliga jobb på 100 %. Men nu har jag i alla fall klarat av 25 % av den kurs som går på 25 % den här terminen. Ja, sedan har jag ju en kurs på 50 % där jag bara har hunnit med ca 50 %, fast jag skulle hunnit med 100 % i januari. Hängde du med nu?

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

25 Responses to Veckans fönster 257 (21/2): Benigt

 1. Leena säger:

  Det var en benig utmaning idag! Och du har lyckats att hitta ett fönster med en skelett i … Jag är imponerad att du orkar studera så mycket vid sidan av jobbet! Lycka till!
  Önskar alla fönsterfotografer en skön helg!

 2. larans säger:

  100 % klart med bortförklaringen! 🙂 Så här benigt som representativt för Lund stämmer dock inte!
  Här är mitt beniga bidrag…från Köpenhamn: http://larans.aminus3.com/image/2014-02-21.html

 3. Anni säger:

  Man hinner inte med allt alltid!
  Det är lite av en fönstertittare över det där beniga skelettet – fast tvärtom! Jag känner mig betraktad.

 4. Pumita säger:

  Hehe, jag bara väntar på att hen ska vinka! 🙂
  Många ben hos mig också men de ser inte riktigt lika glada ut. 😉
  http://pumansdotter.blogspot.se/2014/02/veckans-fonster-benigt.html

 5. Anki säger:

  Hoppsan… en del har skelett i garderoben… andra i fönstret! Undrar hur länge han har stått där…
  Tiden räcker inte till allt… så är det bara 🙂
  Nu finns mitt bidrag på plats också…
  Trevlig helg!

 6. Oj då hur många skelett har du i garderoben egentligen? 😀
  Hos mej finner du mycket mer/fler ben!
  http://klimakteriehaxan.blogspot.se/2014/02/benigt-i-veckans-fonster_21.html

 7. Anna säger:

  Himmel o plättar ett skelett i fönstret alltså..ja det kanske är en läkare som bor där. Han behöver säkert öva på att ben som vi är försedda med.

  Ja men du är förlåten..du har tusen saker att jobba med det ser väl jag det.

 8. Pysselfarmor säger:

  Min sambo sa: Varför i jisse namn fotograferar du sådant??!!
  :-)))

 9. Ingrid säger:

  Inte ofta man ser skelett hängande i ett fönster. Något sådant har jag inte hittat men väl en benig bild.

  http://ingridsbilder.blogspot.se/2014/02/veckans-fonster-257.html

 10. Anita A säger:

  Benigt i fönster, måste det betyda skelett? Jag försöker med helt andra ben ….

 11. Stare Ström säger:

  Ska du titta på Christer Strömholmutställningen i morgon? Den är fin!

  Det var ett klurigt tema. Här är min något krystade tolkning:
  http://krakvinklar.blogspot.se/2014/02/veckans-fonster-benigt.html

 12. llhertz säger:

  Det här var inte lätt Susanne. Ben jag lyckades bena ut det. Hoppas jag.
  Din bild är i alla fall klockren, som vanligt och på alla sätt.
  Ha en fin fotopromenad!
  http://wp.me/p1YIih-3qW

 13. B i r g i t t a säger:

  Glömde att kommentera ditt beniga fönster. Vet du min favoritleksak – när jag var liten – var ett liknande skelett som jag satte ihop själv. Sedan slarvade en kusin bort ett nyckelben och jag blev så besviken och ledsen. Älskade skelettet 🙂

 14. Ninnie säger:

  Lycka till med studierna! Jag läser också just nu, samtidigt som jag jobbar, och ja, det kan bli lite knappt om tid till annat än jobba och plugga…!
  Mitt fönster är lite läskigt…hade lite kalla kårar när jag gick omkring här inne där min bild är fotograferad. Ditt fönster är betydligt ljusare och trevligare!

 15. Linnéa säger:

  Äsch Susanne, det är klart att det inte går att hinna allt! Tycker du är jättebra på att ge positiva kommentarer till oss alla. Garvade åt din bild, tänk att du är en rackare på att hitta just skelett o benrangel lite här o där.
  Ha en trevlig helg o jobba inte ihjäl dig!
  http://elsasdotter.se/2014/02/fonstertema-benigt/

 16. Hanna säger:

  Hehe, ser lite småskoj ut med skelettet i fönstret, kanske skrämmer en och annan förbipasserande. Jag hängde inte med i dina kurser, har själv läst på universitetet men lagt poäng och halv och helfart och allt vad det heter bakom mig nu…

  Hann inte med något fönster förra veckan, men nu är jag på g igen
  http://hanna50.blogspot.se/2014/02/bara-ben.html

 17. BP säger:

  Två beniga fönster blev det, fast utan lik;-)

 18. Janne säger:

  Haha ser lite rotigt ut med skelettet i fönster .För min del blev det enkel benigt fönster .
  http://www.nattstad.se/Rydell013

 19. Erik Semlan säger:

  Hej hopp! Snyggt ”benrangel” du bidrar med. Snyggt, men ingen enkel uppgift, faktiskt ganska benigt, problematiskt. Naturhistoriska skulle kanske kunna bidra, men jag fann mitt bidrag mer centralt än museet ute i Frescati.
  http://erik56.blogg.se/2014/february/benigt-2.html
  Kul att vara med igen.

 20. Vilken härlig boning, ett sådant hus skulle jag vilja bo i. Jag vet dock inte om jag hade valt att ha ett skelett i fönstret, mina trivs bättre i garderoben.

  Mina kaklade fönster kom inte upp i tid och det valfria glömde jag helt bort, men ett försök att tolka ”benigt” ligger i alla fall uppe http://sandbarnet.blogspot.se/2014/02/veckans-fonster-benigt.html.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.