Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 257 (21/2): Benigt

Dags att visa benen i fönstret, eller vad säger du? Mitt fönster hittade jag i Lund förra året då jag var med på en av Reis fototräffar. I morgon är det faktiskt dags igen, men då blir det i Helsingborg. Bor du i Skåne tycker jag du ska gå med i facebookgruppen Rei startade för att vi ska kunna träffas och fotografera tillsammans.

Fönster med skelett som tittar ut

Och så en liten ursäkt för att jag inte varit och tittat på alla era valfria bidrag som publicerades förra veckan. Ska försöka bättra mig den här veckan. Anledningen till min försummelse är att jag haft fullt upp med några distanskurser jag försöker fullfölja parallellt med mitt vanliga jobb på 100 %. Men nu har jag i alla fall klarat av 25 % av den kurs som går på 25 % den här terminen. Ja, sedan har jag ju en kurs på 50 % där jag bara har hunnit med ca 50 %, fast jag skulle hunnit med 100 % i januari. Hängde du med nu?