Veckans fönstertema: Kaklat

Jag vill minnas att Pumita en gång för länge sedan önskade det här temat. Tror hon har en hel del foton med portugisiskt kakel och som är anledningen till hennes önskan. Nåja, det finns ju kakel på annat håll också, som t.ex. på Fotografiskt Center på Carlsbergsområdet i Köpenhamn där jag tog den här bilden i juni förra året.

En stor kran mot kakelvägg

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

7 Responses to Veckans fönstertema: Kaklat

 1. Kul tema – jag vet precis vad det blir! Å inte nog med det, jag kommer att klämma ut ett textat fönster också … om än en vecka för sent!

 2. BP säger:

  Bilden är sååååå enormt bra!!! Läckert!

  PS. På Northern Light mässan visade ett företag (från Malmö) upp sådana kranar som det gjort om till LED lampor. Så i stället för vatten kommer det ljus ur kranen. Urläckert! DS.

 3. Pumita säger:

  Hehe, låter som mitt önskemål men det är bra att du minns för jag gör det inte. 😉 ”Samma huvud sommar som vinter”, som man säger i Finland, passar bäst till att inte trassla ihop hängslena. Duger inte till så mycket annat nu. 😉 Men temat gillar jag skarpt, likaså din bild! Får mig att tänka på mormor, ladugård och kossorna… alltså formen på kranen. Skinande rent var det nog inte.

  • Susanne säger:

   Jaha, så du är hemtam på bondgårdar. Har du mjölkat kossorna också? 😉

   • Pumita säger:

    Nja, det är väl att ta i… jag har väl klämt till lite som barn… men egentligen är jag mer en asfaltunge. Det var kul att komma till landet på sommarlovet. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.