Veckans fönstertema: Valfritt

Årets första valfria tema kommer här med en bild från Airlie Beach vid Stora Barriärrevet som presentation. På baren där dessa parasoller fanns placerade styrkte vi oss en smula innan vi fortsatte promenaden i den starka solen. Vad tror du jag valde att dricka?

Parasoller med Coca Cola respektive Lavazza

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

9 Responses to Veckans fönstertema: Valfritt

 1. I den miljön hoppas jag att du kostade på dej nåt skojigare än kaffe och cola … kanske med en liten paraply i?

 2. Stare Ström säger:

  Jag instämmer helt med Klimakteriehäxan!!

 3. BP säger:

  Håller också med Klimakteriehäxan, men tror nästan att du föredrog en iskal Coke framför en het cappuccino;-)

  • Susanne säger:

   Näpp, kaffe slår Coke flera gånger om, speciellt om det är italienskt. Det australienska kaffet är bara vatten med lite brun färg, tyvärr.

 4. Linnéa säger:

  Säger bara SUCK! blir så avundsjuk men missunnar inte!

 5. B i r g i t t a säger:

  Wow vilken bild! Där vill jag vara nu – ååååh!

 6. Leena säger:

  Ser ju helt underbart ut! Kaffe kan ju vara gott men jag hade nog tagit något kallt – fast absolut inte cola!

 7. Pumita säger:

  Ååh, så ljuvligt det ser ut! Nu scrollade jag snabbt förbi kommentarerna för att få gissa innan jag får det rätta svaret. Jag vet ju självklart vad jag skulle ha valt men… hm, det är ju ganska varmt eller mycket varmt till och med så du kanske ville ha ngt kallt men jag har för mig att du inte är så förtjust i cola (kan vara önsketänkande från min sida, vi kanske inte är så lika, hehe) men jag säger kaffe iaf. Det kanske fanns iskaffe och det är perfekt i värmen. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.