Italienbesök i #blogg100

Fick besök av yngste sonen igår. Han bor ju sedan snart fyra år tillbaka hos sin pappa i Italien, vilket ibland förundrar en del personer jag möter. Att en mamma låter barnen bo hos deras pappa vid en skilsmässa är kanske inte så vanligt. Nåja, så gjorde vi. Pojkarna bodde hos mig tills de gått ut svensk grundskola. Därefter flyttade de till sin pappa och gör sin gymnasieutbildning i Italien. Och kontakterna mellan länderna är täta.

Nåja, det känns mycket bra att ha honom här i Sverige igen och att han inte sitter på bänken i Albiate. Nej förresten, han är nog på väg in på plan just här.

Fotbollslag på bänken.

Inlägg 7 i #blogg100

Publicerat i Bänkar och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

5 Responses to Italienbesök i #blogg100

 1. Gärdsmygen säger:

  Men vad roligt med besök! Då får nu ha en toppenhelg tillsammans.
  P.S. Något köttigt fönster lär jag inte hitta.

 2. Pumita säger:

  Det är oegoistiskt och storsint av dig att tänka på dina söners bästa och avstå från en del av deras uppväxt. Respekt!

  • Pumita säger:

   Undrar om jag hittade på ett eget ord nu… kändes som det haltade… osjälviskt menar jag förstås.

  • Susanne säger:

   Njae, jag kallar mig inte storsint inte. Ibland tror jag att min f.d. man är mer ”mamma” än vad jag är. I alla fall om jag tänker i den gängse föreställningen av vad som är ”mamma” och ”pappa”. Ska utveckla mina tankar i ett kommande inlägg.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.