Måla med ögonen i #blogg100

Om jag ännu varit lärare i norra Botkyrka – vilket jag var för en massa år sedan – hade jag tagit med mina elever till Tekniska museet. Fast inte förrän nästa år då det nya Science Center öppnar. Där kommer det bl.a. att finnas ett datorprogram som gör att du med dina ögonrörelser kan måla konstverk på en skärm. Det är KTH-studenter som tagit fram programmet som kombinerar ögonrörelser med tangenttryckningar för att måla. Fast jag undrar hur bilden blir när man blinkar eller rent av blundar. Blir det svart då?

Nåja, jag sätter mig väl på en färgglad lundabänk och funderar och ser om jag kommer fram till något svar.

Randig, färgglad bänk

Inlägg 4 i #blogg100

Publicerat i Bänkar och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Måla med ögonen i #blogg100

  1. Mia säger:

    Hej Susanne! Finner dig bland Blogg100-medlemmarna!

    Läcker färgsymfoni du bjuder på…

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.