Momsdeklaration i #blogg100

Sommaren 2012 beslutade jag mig för att skaffa F-skattsedel eftersom jag fick en del förfrågningar om mina foton. Nu blev det inget sålt just det året men förra året kunde jag faktiskt börja dra in lite pengar. Kul, men nu sitter jag här och ska försöka mig på att för första gången momsdeklarera på skatteverkets hemsida och det lyckas inte speciellt bra. Åtminstone inte i kväll.

När jag matade in decimaltal protesterade systemet vilt och jag fick upp ett felmeddelande som sa att det jag matat in inte dög. Och den där felmeddelanderutan bara hängde kvar så att jag blev tvungen att tvångsavsluta webbläsaren. Efter flera försök lyckades jag i alla fall att mata in heltal i rätt rutor. Klickade på spara-knappen och fick så upp ett felmeddelande om att summeringen inte stämde. Jag gav upp för i kväll och tänker att jag får försöka en annan dag. Jag har ändå på mig till mitten av maj för momsdeklarationen.

Den här bänkbilden var en av dem jag sålde förra året. Inramad och klar för upphängning. Jag döpte den till ”Sovstad?”.

Man på bänk under skylt med "Eslöv"

Inlägg 20 i #blogg100

Publicerat i Bänkar och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Momsdeklaration i #blogg100

 1. Erik Semlan säger:

  Just den där typen av trassliga websidor som vill ha allt på sitt speciella sätt har jag också stött på.
  Har du testat flera olika webläsare? Det kan lösa problem då och då, men det har du säkert redan försökt med. Skattemyndigheten har ju i alla fall underlättat för de lyckliga medborgare som bara har en arbetsgivare och i övrigt inte så krångliga ekonomiska affärer. Lycka till att försöka en annan dag. Kanske är Skatteverket lynnigt och accepterar det mesta vissa dagar. 🙂
  Trevligt att du fick ihop lite pengar på ditt fotograferande. För mig är det mest en hobby och lär väl så förbli.

  • Susanne säger:

   Nej, har inte testat med andra webbläsare, men ska göra det. Egentligen tror jag att det ligger något programmeringsfel bakom, för normalt ska ju felmeddelande försvinna när man klickar på ok. Sidan för momsdeklaration är nog ganska ny.

 2. Lottisen säger:

  Vad roligt att du kan tjäna lite pengar på ditt fotograferande, måste kännas stort i början att få förfrågan på sina bilder! Tråkigt dock med den administrativa biten som tillkommer såfort det är pengar med i leken.. Gillar din sovstad!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.