Bilder från Eslöv och övriga världen

Momsdeklaration i #blogg100

Sommaren 2012 beslutade jag mig för att skaffa F-skattsedel eftersom jag fick en del förfrågningar om mina foton. Nu blev det inget sålt just det året men förra året kunde jag faktiskt börja dra in lite pengar. Kul, men nu sitter jag här och ska försöka mig på att för första gången momsdeklarera på skatteverkets hemsida och det lyckas inte speciellt bra. Åtminstone inte i kväll.

När jag matade in decimaltal protesterade systemet vilt och jag fick upp ett felmeddelande som sa att det jag matat in inte dög. Och den där felmeddelanderutan bara hängde kvar så att jag blev tvungen att tvångsavsluta webbläsaren. Efter flera försök lyckades jag i alla fall att mata in heltal i rätt rutor. Klickade på spara-knappen och fick så upp ett felmeddelande om att summeringen inte stämde. Jag gav upp för i kväll och tänker att jag får försöka en annan dag. Jag har ändå på mig till mitten av maj för momsdeklarationen.

Den här bänkbilden var en av dem jag sålde förra året. Inramad och klar för upphängning. Jag döpte den till ”Sovstad?”.

Man på bänk under skylt med "Eslöv"

Inlägg 20 i #blogg100