Skyltsöndag: Kartvandring

Egentligen har ju redan publicerat ett inlägg idag, men bara för att jag deltar i #blogg100 så vill jag inte hoppa över Skyltsöndag ännu en vecka. Här kommer en skylt från Katoomba, två timmars tågresa från Sydney, dit jag åkte för att uppleva Blue Mountains. De här bilderna har legat klara för publicering ett bra tag sedan dess och nu äntligen får de se dagens ljus, dvs ses av andra än av mig.

Hos Pumita samlas fler söndagsskyltare.

Kartskylt över Katoomba Nyckelpiga på karta

Du vet väl att jag gillar kartor, precis som nyckelpigan här? Tror du hen hittade rätt på kartan?

Publicerat i Fotoutmaningar och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Skyltsöndag: Kartvandring

 1. Freja säger:

  Åhh, sötaste nyckelpigan, hoppas den hittade vägen!

 2. Pumita säger:

  Även om bilden är ”gammal skåpmat” för dig är den ju alldeles ny och fräsch för oss andra.
  Klart hen hittar! Det ser man på långt håll att hen är en van kartläsare. 🙂

 3. Pampig skylt, söt gullhöna – lite överraskande inslag i sammanhanget …

 4. Gärdsmygen säger:

  Jag älskar kartor! Mitt ex brukade säga: ”Ge henne en karta så klarar hon sig”. Det första jag gör på semesterresan är ett införskaffa ett antal kartor och sedan är lektyren för vistelsen i princip fixad. Förstår nu varför du pluggar GIS :)) Kul!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.