Bilder från Eslöv och övriga världen

Slut på #blogg100 med en dykövning

Nej, det blir inga fler inlägg i #blogg100. Jag kom av mig. Det började med att jag somnade i fredags när jag kom hem från jobbet och fortsatte sova till strax före midnatt. Visserligen hade jag ju tidsinställt mitt vanliga fönsterinlägg till klockan 17, och skulle kunnat fortsätta igår, lördag. Nu blev det inte så eftersom jag for iväg till Västra hamnen i Malmö för att fotografera Räddningstjänsten Syds Vattendykare tillsammans med Rei och övriga i det vanliga fotogänget. När jag kom hem igen var jag så trött att jag somnade. Sent på kvällen när jag vaknade hade jag inte alls lust att blogga så det blev inget #blogg100-inlägg igår heller.

Lycka till, ni som fortsätter med utmaningen. Jag slutar alltså nu, efter 28 bloggbänkar. Förra året var jag med till slutet, men det blir alltså inte så i år, utan jag fortsätter med mina vanliga fotoinlägg. Ibland med många ord, ibland med få.

Nedanstående foton är några av de mer än 500 jag tog igår på brandmännen i deras omgivning.

Två brandmän med dykarutrustning Dykare på väg att hoppa i vattnet Dykare i vattnet Blomkrukor i form av pulversläckare