Slut på #blogg100 med en dykövning

Nej, det blir inga fler inlägg i #blogg100. Jag kom av mig. Det började med att jag somnade i fredags när jag kom hem från jobbet och fortsatte sova till strax före midnatt. Visserligen hade jag ju tidsinställt mitt vanliga fönsterinlägg till klockan 17, och skulle kunnat fortsätta igår, lördag. Nu blev det inte så eftersom jag for iväg till Västra hamnen i Malmö för att fotografera Räddningstjänsten Syds Vattendykare tillsammans med Rei och övriga i det vanliga fotogänget. När jag kom hem igen var jag så trött att jag somnade. Sent på kvällen när jag vaknade hade jag inte alls lust att blogga så det blev inget #blogg100-inlägg igår heller.

Lycka till, ni som fortsätter med utmaningen. Jag slutar alltså nu, efter 28 bloggbänkar. Förra året var jag med till slutet, men det blir alltså inte så i år, utan jag fortsätter med mina vanliga fotoinlägg. Ibland med många ord, ibland med få.

Nedanstående foton är några av de mer än 500 jag tog igår på brandmännen i deras omgivning.

Två brandmän med dykarutrustning Dykare på väg att hoppa i vattnet Dykare i vattnet Blomkrukor i form av pulversläckare

Publicerat i Skåne och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

3 Responses to Slut på #blogg100 med en dykövning

 1. Mia säger:

  Så kan det gå…. 😉 Jag är förvånad att jag har lyckats skriva mitt 29:e inlägg i #blogg100. Jag gick med, ville göra ett försök, men trodde inte på mig själv i detta. Än så länge är det för tidigt att ”ropa hej”, det är långt kvar… 😉

 2. Gärdsmygen säger:

  Synd 🙁 Det höll på att gå lika dant för mig igår men jag lyckades !

 3. Jennie säger:

  Jag var först tvungen att kolla på datumet, eftersom jag inte suttit vid min privata dator på ett par dagar… Men nej, det var inte 1 april som du la ut ditt sista blogg-inlägg…
  Men det har varit roligt att läsa dina inlägg! 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.