Bilder från Eslöv och övriga världen

Tankar inför #blogg100

Idag bänkar jag mig framför datorn och undrar vad jag egentligen ger mig in på som försöker upprepa förra årets #blogg100, den utmaning Fredrik Wass i år för tredje gången upprepar, med start just idag den 1 mars. Ska jag verkligen hinna med att publicera ett inlägg varje dag, hundra dagar i rad, dvs. till i början på juni? Det är ju nästan ett tredjedels år. Förra året klarade jag det, men då hade jag inte så många andra måsten att uppfylla som i år. Nåja, jag börjar och så får det bli som det blir.

Min personliga utmaning blir att hitta tillbaka till skrivandet som jag en gång i min bloggbarndom ägnade mig åt. Då när jag reflekterade över samhälleliga händelser samtidigt som jag skrev om vardagen. Av en slump så var det igår exakt nio år sedan jag skrev mitt allra första blogginlägg och bloggat har jag fortsatt med, men de senaste åren utan de där reflekterande orden som jag ibland saknar, och endast fokuserat på foton. Nu ska fotona få komplettera orden i stället för tvärtom. Välkommen att ta plats på min blogg100-bänk!

Auguste Rodins skulptur "Tänkaren"

Inlägg 1 i #blogg100