Bilder från Eslöv och övriga världen

WC i den gamla spritfabriken

Igår var jag iväg till Eslövs gamla spritfabrik där flera konstnärer och fotografer hade ställt ut sina alster. Dessutom spelade flera lokala band under hela dagen. Eftersom jag bara varit inne en enda gång i den förfallna byggnaden – efter tips från Lars Gudmundsson – passade jag på att kontakta arrangören och fick möjlighet att komma in redan tidigt på morgonen för att fotografera, innan utställarna var på plats. Det blev många bilder under dagen och här kommer en som jag tänkte kunde passa bra som söndagsskylt. Pumita har jag inte sett röken av sedan förra veckan, men annars är det ju hon som brukar samla skyltar på söndagarna. Och skylten ljuger för inte finns det någon användbar toalett i spritfabriken inte. Antar att någon önskade att det funnits en.

Klottrad WC-skylt på dörr