Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 273 (27/6): Lokalt

Jag var i Malmö i mitten på juni och gick förbi de här fönstren med lediga lokaler.

Fönster med lediga lokaler

I en annan lokal i Malmö planeras det förresten stora saker om något eller några år. Fotobyrån Apelöga satsar på att bygga upp ett Fotografiskt Center i en gammal förfallen magasinbyggnad. Nu samlar man in medel genom en s.k. croudfundingkampanj för att få ett startkapital och komma igång. Vill du också stödja FCM1 som projektet heter, gå in och ge ditt bidrag och bli en av de första medlemmarna. Beroende på hur mycket du bidrar med får du olika mycket tillbaka, t.ex. en fotobok, ett årskort eller en träff med en fotograf för att diskutera hur du kan utveckla din fotografering. I den här filmen berättar Adam Haglund från Apelöga om hur det är tänkt.

FCM1 – Fotografiskt Center i Magasin 1 from Apelöga on Vimeo.