Veckans fönstertema: Balanserat

Fönster ska vara balanserade så att de inte hänger snett, så det borde inte vara svårt för dig att hitta ett sådant.

Måltider ska ju också vara balanserade och det tycker jag att min favoritsommarmåltid är. Den innehåller både proteiner och vitaminer, vegetabiliskt och animaliskt, fetter och sockerarter samt svenskt och italienskt. Visst är det en välbalanserad måltid? Ja, ja, Pumita, jag vet att du inte är så speciellt förtjust i den ena delen av den här rätten.  😉

Melon med skinka De följande två veckorna tar Veckans fönster en välbehövlig semester.

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

7 Responses to Veckans fönstertema: Balanserat

 1. Milde himmel så gott det ser ut! Jättefint foto! Jaha, balanserat???? undrar vad man kan hitta i den vägen. Vi får väl se.

 2. Meeeen jag älskar sådan mat..du lockar mig något alldeles kolossalt. Lite Parma har jag i kylen måste köpa en melon pronto..eller ja imorgon får det väl bli 🙂 balanserat..mmmm jag ska klura på det.

  • Susanne säger:

   Hoppas du köpte en riktigt mogen melon nu. Jag brukar sätta näsan i skalet och testa om den doftar, ett knep jag lärde mig av min f.d. man.

   • Pumita säger:

    Jag luktar alltid på meloner och en del folk tittar konstigt på mig, hihi. Annars kan man känna försiktigt bredvid där skaftet har suttit, ungefär som på avokado. Ska vara lagom mjuk, mindre mjuk på melonen förstås.

 3. Pumita säger:

  Ja, du har så rätt så men det ser läckert ut ändå. Man är väl tolerant. 😉 Ger du mig en skiva grillad halloumi till melonen blir jag lycklig. 🙂
  Mitt bloggeri är inte riktigt i balans just nu men jag ska försöka komma med ett balanserat fönster innan helgen är slut. Ha det gott!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.