Modellfotografering på Malmö Centralstation

Förra lördagen var jag iväg till Malmö Centralstation och deltog i en träff organiserad av Rei (hos Rei finns också några bilder på mig om du är nyfiken) där vi fotograferade några modeller som ställt upp. Platsen var perfekt med ett fantastiskt vackert ljus. Inte var det många som kom förbi heller där på perrong fem. Det verkar bara vara snälltåget som stannar där och det går inte speciellt ofta. Dessa bilder är några av alla dem jag kom hem med och i kväll redigerat för att skicka till dem som ställde upp.

Amar Filip Ingela Karolina Pierre

Publicerat i Mänskligt och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

One Response to Modellfotografering på Malmö Centralstation

  1. Vad kul att träna på sånt. Den röda bilden tycker jag var extra läcker.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.