Veckans fönstertema: Spårigt

Veckans fönster är igång igen och börjar med att spårigt tema. Det gäller ju att börja fundera på vilket spår du ska välja den 14 september. Väljer du ett orange spår med någon nyans av blått och grönt eller ett rödgrönt spår? Nej, du behöver inte svara eftersom valhemligheten är skyddad i lag. Däremot är det inte hemligt om du låter bli att rösta eftersom röstlängden är en offentlig handling.

Spår lämnas förresten också av nakna sommarfötter på sandstranden, men kan fönster verkligen vara spåriga? Nåja, det överlåter jag till dig att tolka. Lycka till!

Naken fot i sand

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Veckans fönstertema: Spårigt

  1. Hej! Hoppas du haft en skön ledighet! Spår i fönster? Hm, det tål att tänka på!

  2. Pumita säger:

    Orange tycker jag mycket om, orange som en apelsin eller min gudfars gamla Citroën men Alliansen kommer aldrig att få min röst. Det är knappast ngn hemlighet. 😉 Alla idéer spårlöst försvunna just nu. På fönstertolkning alltså.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.