Bilder från Eslöv och övriga världen

EHF-Lundagård: 29-24

Sven brukar fotografera handbollsmatcher för våra Eslövslag: damlaget Team Eslöv i elitserien samt herrlaget EHF i division 2. Igår fick jag följa med honom när EHF mötte Lundagård i vår fina, nya Eslövhall. Det var inte speciellt många åskådare och inte heller så många fotografer på plan, förutom oss två såg jag att Skånska Dagbladet hade en på plats.

Det var första gången jag fotograferade på sådana här ”stora” matcher, men tidigare har jag följt mina pojkar när de spelade i EHF:s ungdomslag. Några av min yngste sons gamla lagkamrater fanns faktiskt på plan igår kväll.

Innan matchen började fick jag hjälp av Sven att ställa in kameran på lämpligt sätt och blev nog ganska nöjd med de bilder jag kom hem med, även om jag raderade ungefär hälften. Här ser du fem av de foton jag valde att redigera. Ännu återstår att lära lite mer om kamerainställningar för sådan här snabb fotografering.

Ensam flicka på läktaren Två handbollsspelare i luften Målskytt i luften Frikast vid mållinjen Slutsegern