Il Duomo di Milano

Jag tillbringade jul- och nyårshelgerna i Italien. En av dagarna tog jag bussen från byn till Sesto San Giovanni där jag bytte till tunnelbanan in till Piazza Duomo. Ett par timmar strövade jag runt i centrum och gick bland annat in i den fantastiska domkyrkan. Här ser du några av de bilder jag tog. Visst är den mäktig även inuti? Jag har tidigare berättat att det tog 500 år att bygga klart domkyrkan.

Domkyrkan utanför Pelare inuti domkyrkan Tända ljus i domkyrkan Altarringen Biktstolen Pelarna

Publicerat i Italien och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Il Duomo di Milano

  1. Den är enorm. Tänk att göra en 500-årsplan… 🙂

  2. Freja säger:

    Vilken maffig byggnad, helt otroligt vilket hantverk!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.