Veckans fönstertema: Splittrat

Ibland känns det som om världen blir alltmer splittrad och polariserad. Inte något jag gillar precis. Samarbete och samtal för att lösa problem ger bättre resultat än splittring. Även fönster kan splittras så det kan väl inte vara någon svårighet att hitta ett sådant, eller hur? I väntan på att torsdagen ska övergå i fredag får du titta på den här splittrade gamla eken som finns vid Bosjökloster, där jag var i jobbet förra året.

Ek med innandömet synligt

Publicerat i Fönster och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Veckans fönstertema: Splittrat

 1. Kicki säger:

  Läcker ek, se om jag kan få till en bild den här gången!

 2. llhertz säger:

  Tunga uråldriga ekar är magiskt vackra.
  Ett splittrat fönster borde ju varit lätt som en plätt men inte är det det. Hoppas hitta någon lösning…

 3. CG säger:

  Hej Susanne, det var länge sedan jag skrev något på din sida. Din uthållighet är fantastisk precis som dina bilder. Gamla eken minns jag mycket väl. Har själv stått därinne och spelat munspel. (Bra aktustik)
  CG

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.