Cykelskugga

En bild från Albiate tagen för en månad sedan då jag tog en liten fotorunda i byn innan jag lämnade Italien.

Tävlingscyklister i skugga

 

Publicerat i Italien och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Cykelskugga

 1. Ser ut som att de ha rejäla cyklar för terrängkörning. Är det mycket sånt där?

  • Susanne säger:

   Det går inte att gå ut i byn utan att se någon cyklist, mest sådana med smäckra tävlingscyklar och inte så många sådana här. Dessa kommer från ett område med lite sämre vägar.

 2. Anni säger:

  Jag blir alltid lika fascinerad när jag ser dessa cyklister ute i Europa – speciellt i de bergigaste landskapen. Otroligt vad de orkar! Har du sett den animerade filmen trion från Belleville? Tänker alltid på den när jag ser cyklisterna. Här är hela filmen, luta dig tillbaka med kaffekoppen och njut 😉
  https://www.youtube.com/watch?v=w1iTJiWuskY

  • Susanne säger:

   Tack för tips! Den har jag inte sett och ska så småningom luta mig tillbaka och titta. Bara inte i kväll, för då somnar jag. 🙂

 3. Hej där! Det är ju torsdag … så jag gick av gammal vana iväg för att kolla vad helgens fönstertema skulle vara … men fick förstås tji. Men det finns ju en hel del fönster i din italienska cykelbild också – jag får helt enkelt nöja mig med dom! Ha det bra!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.