Fotosöndag var det igår

Temat för Fotosöndag var bokeh och jag bidrog med den andra bilden här. Det är mitt gamla exemplar av SAOL jag plockade fram och fotograferade. Eftersom jag inte hittade ordet bokeh i boken döpte jag mitt foto (alltså det andra) till Bok – eh? Nej, bokeh!

Vin, glasögon och bok Bok och glasögon

Och nu såg jag att det kom med ett gammalt torkat rosenblad i förgrunden i den första bilden. Det var ju inte meningen.

Publicerat i Fotosöndag och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

One Response to Fotosöndag var det igår

  1. Såg inte bladet förrän jag läste din text, så mig störde uppenbarligen inte alls. Snygg bokeh förresten. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.