Fototriss 290: Träd

Det måste vara med än ett år sedan som jag lämnade något bidrag till Helenas Fototriss. Jag  har kanske haft alltför mycket att tänka på med min egen fotoutmaning Veckans fönster (nu nedlagd) för att hinna bidra till andras. Men nu är det dags för en triss på temat Träd. Alla tre bilderna är tagna i början på januari i utkanten av den italienska byn Albiate. Jag gick på min vanliga promenad till Cascina Antonia när jag hörde hur det prasslade lite överallt bland träden ovanför mig. Mängder av ekorrar hoppade omkring och samlade mat.

Ekorre på gren Ekorre på gren Ekorre på träd

Publicerat i Italien och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

21 Responses to Fototriss 290: Träd

 1. Margaretha säger:

  Jättefina bilder. Härligt att du har gått så nära. Annars är det ju lätt att man tänker att hela trädet ska vara med. Men de här ar ju underbara! Går inte att välja ut någon.

 2. Bitten säger:

  Härliga trädbilder med lite extra krydda!

 3. GunBritt säger:

  den sista bilden är helt underbar…ekorrar är så söta

 4. Per-Anders säger:

  Härliga trädbilderbilder! Jättefin ekorre!

 5. Anne-Mari säger:

  Flotte bilde av tre,
  og så flott å kome så nær dei fine dyra !

 6. Stare Ström säger:

  Söta bilder på ekorrarna i träden

 7. Vad nyfikna de verkar vara. 🙂

 8. Anemonen säger:

  En finfin triss med Kurre Smack som motiv.

 9. Åke säger:

  Dina ekorrar gjorde fint intryck bland träden 🙂 Den tredje mycket läckert fångat!

 10. Linnéa säger:

  Vackra bilder som vanligt när du varit ute med din kamera. Spännande vinklar på trädbilderna. Har du lagt ner ”Veckans fönster”, visste inte det men jag har ju varit o är så ockuperad av svårt sjuk sambo. De blir lite sporadiskt för mig också. Men roligt att du var med här. Ha en bra vecka!

  • Susanne säger:

   Ja, Helenas Fototriss deltog jag ofta i redan från början men har varit ifrån den ett bra tag. Var faktiskt den som gjorde att Helena drog igång utmaningen. 🙂

 11. Håkan säger:

  Vad söta! Vad kul Susanne! du har ägnat dej åt ”naturfoto” 🙂 (appropå vad jag fått berättat av dej ,om vad du kände för det, en gång för länge sedan) Hälsningar Håkan i grannskapet 🙂

  • Susanne säger:

   Nej, jag är fortfarande ingen naturfotoentusiast, men det innebär ju inte att jag inte tar med mig kameran ut på promenader i naturen. I en liten italiensk by är det inte så väldigt många stadsmotiv så då får det duga med naturen. 😉

 12. Spanaren säger:

  Wow och åter wow till dina finta trissar med Ecke ;.)
  /kram

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.