Bilvrak i #blogg100

Bryter serien med svartvita foton med den här dagsfärska bilden. Idag var vi ett gäng fotografer som på Infomasterns initiativ tog oss till Kyrkö mosses bilkyrkogård, ett fotoparadis för sådana som liksom jag tycker om att avbilda tingens förfall. Det är ganska länge jag velat komma dit för att fotografera det som jag än så länge bara sett på andras bilder så jag uppskattar verkligen tillfället som kom idag.

Jag åkte med Sven norrut från Eslöv, en biltur på cirka två timmar, och vi kom fram först av de tre bilar som tog sig dit. Länge har min fotolust varit ganska dålig men den här miljön fick verkligen inspirationen att fotografera att blomma upp. Det är väl så när man vistas i en omgivning som inte är så vanlig. Över trehundra bilder hamnade på mina två minneskort och de är nu uppladdade på hårddisken. Detta är en av dem jag än så länge hunnit redigera. Fler kommer så småningom.

Bilvrak i skogsmiljö

Inlägg 22 i #blogg100

Publicerat i Förfall och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Bilvrak i #blogg100

 1. Anne-Mari säger:

  Flott bilde !
  Ein kan undre seg på kva denne bilen har sett og høyrt i sitt aktive liv….
  No er den iallfall gamal og mett av dager.

  God søndagskveld.

 2. Sven säger:

  fick du ut alla bilderna från SD kortet? saknade du några foton som du trodde hade hamnat där?

  • Susanne säger:

   Jo då, jag fick ut över hundra bilder från SD-kortet men jag tror att de sista jag trodde jag tog aldrig lagrades. Dags för ett nytt och snabbare kort.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.