Bilder från Eslöv och övriga världen

Earth Hour i #blogg100

Igår kväll anordnades lite olika aktiviteter i stan för att uppmärksamma Earth Hour. Jag och fotokompisen Sven slog följe med våra kameror och försökte fotografera en del av det som hände. Tyvärr var min kamera inte speciellt följsam och krånglade alltför mycket så det blev ett fåtal bilder. Sven lyckades bättre.

För att låta kameran jobba lite mindre ställde jag om min vanliga inställning med raw-format och monokroma foton till jpg men glömde att ställa om till färg. I raw lagras ju bilderna med färginställningarna gömda även om du ställer in till monokrom visning och färgerna tas sen fram i bildbehandlingen. I jpg görs inte det. Nåja, den här bilden var från början helt svartvit men jag la på lite färg. Elden brann i Trollsjön för att bli glöd som några modiga personer sedan vandrade över med bara fötter.

Brinnande eld med glöd

Inlägg 29 i #blogg100