Vid lunchtid idag gjorde som jag brukar när jag står i kön till kassan: jag plockade upp nyhetsappen omni på mobilen. Jag är nog lite av ett nyhetsfreak och vill veta vad som händer i världen. Första nyheten var förstås den om flygolyckan i Alperna och det klack till i mig som det brukar när jag hör om en flygolycka. Minnet kommer från den dag för många år sedan då jag fick veta att två kompisar varit med på ett plan som störtade i Colombia. Den ena av dem, en italienska läkare, skötte ibland om vår förstfödde i Nicaragua under hans första levnadsår.

Och nu när jag skriver detta så kommer jag på att jag nog berättat om det här förut, alldeles säkert när det hänt något liknande.

Den här bilden tog jag förra sommaren på vår flygplats, där flera experimentella flygplan visade upp sig. Tänk om man kunde flyga runt i ett sådant här litet plan, landa någonstans och slå upp sitt tält för natten.

Gult litet flygplan bredvid ett litet tält

Inlägg 24 i #blogg100