Första bidraget till årets upplaga av #blogg100

Jaha, då ska jag försöka igen. Ge mig på att publicera ett bidrag per dag, hundra dagar i rad. Fredrik Wass har idag dragit igång den fjärde upplagan av #blogg100 och jag påbörjar för tredje gången. Förra året gick inte speciellt bra men året före lyckades jag faktiskt.

Idag är också första dagen på mitt elfte år som bloggare och då tänker jag att har jag nu bloggat så länge så kan jag väl fortsätta ett tag till, genom att delta i utmaningen och få lite mer fart på text- och bildproduktionen. Det är ju också syftet med blogg100, att faktiskt få liv i bloggandet igen. Veckans fönster la jag ju ner för ett tag sedan så tiden bör jag ju ha.

Eftersom det snöblandade regnet har fallit där ute hela dagen har min längtan efter värme och ljus blivit starkare än vanligt. Jag tröstar mig med en sommarbild från Stockholm dit jag tog mina italienska släktingar för knappt två år sedan.

Flanerare vid Stockholms vatten

Och nu ska jag strax ge mig ut i det hemska gråvädret för att fotografera handboll med Sven. Hmm, varför gör jag det?

Inlägg 1 i #blogg100

Publicerat i Bänkar och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Första bidraget till årets upplaga av #blogg100

 1. Ska bli kul att följa.
  Jag har lagt in en bild per dag sedan årsskiftet, men gör det bara så länge jag tycker det är kul. Om ett tag blir det avbrott hur som helst för resa.

  • Susanne säger:

   Flitig du är. Jag är lite periodare jag och det beror inte på resor utan på inspiration och tid. Fast jag vill få lite liv i bloggen igen så jag försöker mig på den här blogg100 även i år.

 2. Anne-Mari säger:

  Tøft å skrive innlegg kvar dag !!
  Det skal bli spennande å følge deg.
  Lukke til !!
  Bildet i dag gir lengt mot sommar. Herleg !
  Fin ny veke frå Anne-Mari

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.